érzéki masszázsHírek, aktualitások
Bemutatkozás
Mi a Tantra?
Tantra masszázs
Tantra fürdő rituálé
Tao masszázs
Wellness masszázsok
Lingam masszázs-Uraknak
Jóni masszázs-Hölgyeknek
Pároknak
Oktatás
Szolgáltatások, kezelések
Elérhetőség, bejelentkezés
Linkek
Galéria

Ingyenes apróhirdető

Opciós Tőzsde Oktatás
www.opcioguru.com/opcios-oktatas
Ingyenes apróhirdető


A Lingam masszázs

A Lingam masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami állítólag olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert.
A Lingam szanszkrit eredetű szó, és aférfi hímtagját jelöli. A Lingam-masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly' nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A Lingam-masszázs lényege a herék, a gát és a hímvessző különleges masszírozása, amiben a férfi ellazul és örömét leli.A masszázs során a férfi a hátán fekszik, lábait széttárja, és kissé behajtja, hogy tökéletes kényelemben legyen a masszázs során, és hogy kényeztetésre váró "tagjai" könnyen hozzáférhetőek legyenek a partner számára. Érdemes a lábakat, a hasi területet, a combokat, a mellkast és a mellbimbókat finoman simogatni, hogy az egész test ellazulhasson és felkészülhessen. A masszázshoz nélkülözhetetlen az olaj, amivel bekenjük a masszírozásra váró területeket, és a csodamasszázs máris elkezdődhet. A Lingam-masszázs technikája szerint először a herezacskót, illetve a heréket kell nagyon óvatosan masszírozni, majd fokozatosan lehet áttérni a hímvessző fölötti szeméremcsontra és a gátra.


A hímvessző masszírozásakor folyamatosan változtatni kell a masszázs sebességét és a nyomást. A Lingam (pénisz) kényeztetésekor a partner jobb kézzel tövénél megfogja a hímvesszőt, óvatosan összenyomja, felfele húzza, majd lecsúsztatja rajta a kezét, és megismétli ugyanezt a bal kezével. A mozzanatot újra és újra el kell végezni. Ezek után fordított technikát kell alkalmazni, mégpedig úgy, hogy a hímvessző csúcsától indulva a partner egészen tövig lecsúsztatja kezét, majd kézváltás, és kezdődhet újra az egész. Miután ezt is jó párszor megismételtük, kezdődhet a makk - narancs facsarásához hasonló mozdulattal - való masszírozása. Ne lepődjünk meg, ha masszázs közben a hímvessző néha elernyed, majd újra megmerevedik, aztán megint elernyed, és újra megmerevedik...ezek a Tantrában az öröm két végpontját jelölik, és meglehetősen nagy élvezetet nyújtanak a férfi számára.


Éppen ezért, mihelyt a férfi az ejakuláció közelébe jut, hajtsuk hátra hímvesszőjét, hogy kissé ellazuljon, és utána folytassuk a masszázst. Ezt, a magömléshez közeledve párszor ismételjük meg. Bármennyire is képtelenül hangzik, nem szabad elfelejteni, hogy a Tantrában nem az orgazmus elérése a cél, hanem az örömszerzés módja. A Lingam-masszázs segítségével a férfi könnyen megtanulhatja kontrollálni ejakulációját, hogy a jövőben olyan hosszú szeretkezésben legyen része partnerével, amilyet csak szeretne. Eljuthat továbbá a többszöri orgazmus állapotába is anélkül, hogy akár egy csöpp ondót is elejtene. A Tantra szerint orgazmus és magömlés két különböző dolog.


A Tantra szerint a hímvesszőben olyan idegvégződések találhatók, amik kapcsolatban állnak a test többi részével, és egy Lingam-masszázs segítségével néhány betegség is hatásosan kezelhető.

A masszázs alatt fontos szerepe van a légzésnek, valamint a PC izom megfeszítése-elengedése segíti a masszázs hatásosságát, az orgazmus elnyújtását.

Az ejakuláció elkerülhető, ha az orgazmus előtt egy "nagy kör-nagy rajz" nevű légző gyakorlatot csinálunk, mely egy speciális technika.
Ennek alkalmazása után a testet melegség tölti el és kellemes érzés lesz úrrá rajta.
A szexuális energia ennek következtében szétoszlik az egész testben.

Ezt masszázs előtt külön lehet gyakorolni.


A lingam masszázs során nem az orgazmus/magömlés a cél, de előfordulhat, önmagától is.
Amennyiben Önnek fájdalmat, feszültséget okoz, ha nincs a lingam masszázs végén magömlés, kérném szólni, ebben az esetben 1-2 masszázs fogással előidézhető .
/Ez a gyakorlat Németországban, Svédországban is elfogadott/

De mindez nem egyezik meg az ESZO masszázzsal!A lingam masszázs nem felel meg semmilyen más "kézi levezetés" technikának.
Nem egyénileg kitalált, egy előre felépitett, masszázs fogásokból állo intim masszázs!


A masszőz szerepe

A masszőz szolgáló és kisérő szerepet tölt be. A dolga, hogy Shivat szolgálja.
A masszőz és a masszázst fogadó személy a masszázs ideje alatt nem lép nemi kapcsolatba!

ESZO masszázs

Nagyrészt egy a masszőz által kitalált lingam masszázshoz hasonló, de nem megegyező masszázs, aminek a célja nem az orgazmus/magömlés elkerülése, hanem ennek a bekövetkezésnek a késleltetése.

Nincsenek meghatározott mozdulatok, amit kötelezően energetikai szempontból kéne végezni, nem úgy, mint a lingam masszázsnál, ahol egy jól felépitett, előre megkoreografált mozdulatsort csinál végig a masszőz, ami ugy mond nem fejleszthető, hanem csak a mozdulatsor ismétlése/erősebben masszirozása okozza magát az erősebb érzést, valamint értelemszerűen ha ezt a hosszabb lingam masszázs során végzik, erősebb lesz maga az érzés is.


A masszázs végén a masszőz nem a lingam masszázs poziciójában ül /nem láb között/, hanem kiül csípő magasságába, így a páciens számára "elérhető" közelségbe kerül, igy még intenzivebb lehet a páciens és a masszőz között az érintés/simitás.Mindig bekövetkezik az orgazmus/ magömlés!!!Az eszo masszázs nem felel meg semmilyen más "kézi levezetés" technikának.
Nem egyénileg kitalált, egy előre felépitett, masszázs fogásokból álló
 intim masszázs!

*Az oldal tartalma semmilyen módon nem reprodukálható, az oldal tulajdonosának beleegyezése nélkül
Copyright 2011-2016 Napsugárwww.erzekimassage.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!
______________________________________________________