érzéki masszázsHírek, aktualitások
Bemutatkozás
Mi a Tantra?
Tantra masszázs
Tantra fürdő rituálé
Tao masszázs
Wellness masszázsok
Lingam masszázs-Uraknak
Jóni masszázs-Hölgyeknek
Pároknak
Oktatás
Szolgáltatások, kezelések
Elérhetőség, bejelentkezés
Linkek
Galéria

Ingyenes apróhirdető


Műanyag bejárati ajtók, műanyag ablakok
Fa nyílászárók, fa ablakok, fa bejárati ajtók, fa beltéri ajtók, bontás nélküli ablakcsere


Rendeljen most! www.profixig.hu


Opciós Tőzsde Oktatás
www.opcioguru.com/opcios-oktatas
Ingyenes apróhirdető


A Lingam masszázs

A Lingam masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami állítólag olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert.
A Lingam szanszkrit eredetű szó, és aférfi hímtagját jelöli. A Lingam-masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly' nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A Lingam-masszázs lényege a herék, a gát és a hímvessző különleges masszírozása, amiben a férfi ellazul és örömét leli.A masszázs során a férfi a hátán fekszik, lábait széttárja, és kissé behajtja, hogy tökéletes kényelemben legyen a masszázs során, és hogy kényeztetésre váró "tagjai" könnyen hozzáférhetőek legyenek a partner számára. Érdemes a lábakat, a hasi területet, a combokat, a mellkast és a mellbimbókat finoman simogatni, hogy az egész test ellazulhasson és felkészülhessen. A masszázshoz nélkülözhetetlen az olaj, amivel bekenjük a masszírozásra váró területeket, és a csodamasszázs máris elkezdődhet. A Lingam-masszázs technikája szerint először a herezacskót, illetve a heréket kell nagyon óvatosan masszírozni, majd fokozatosan lehet áttérni a hímvessző fölötti szeméremcsontra és a gátra.


A hímvessző masszírozásakor folyamatosan változtatni kell a masszázs sebességét és a nyomást. A Lingam (pénisz) kényeztetésekor a partner jobb kézzel tövénél megfogja a hímvesszőt, óvatosan összenyomja, felfele húzza, majd lecsúsztatja rajta a kezét, és megismétli ugyanezt a bal kezével. A mozzanatot újra és újra el kell végezni. Ezek után fordított technikát kell alkalmazni, mégpedig úgy, hogy a hímvessző csúcsától indulva a partner egészen tövig lecsúsztatja kezét, majd kézváltás, és kezdődhet újra az egész. Miután ezt is jó párszor megismételtük, kezdődhet a makk - narancs facsarásához hasonló mozdulattal - való masszírozása. Ne lepődjünk meg, ha masszázs közben a hímvessző néha elernyed, majd újra megmerevedik, aztán megint elernyed, és újra megmerevedik...ezek a Tantrában az öröm két végpontját jelölik, és meglehetősen nagy élvezetet nyújtanak a férfi számára.


Éppen ezért, mihelyt a férfi az ejakuláció közelébe jut, hajtsuk hátra hímvesszőjét, hogy kissé ellazuljon, és utána folytassuk a masszázst. Ezt, a magömléshez közeledve párszor ismételjük meg. Bármennyire is képtelenül hangzik, nem szabad elfelejteni, hogy a Tantrában nem az orgazmus elérése a cél, hanem az örömszerzés módja. A Lingam-masszázs segítségével a férfi könnyen megtanulhatja kontrollálni ejakulációját, hogy a jövőben olyan hosszú szeretkezésben legyen része partnerével, amilyet csak szeretne. Eljuthat továbbá a többszöri orgazmus állapotába is anélkül, hogy akár egy csöpp ondót is elejtene. A Tantra szerint orgazmus és magömlés két különböző dolog.


A Tantra szerint a hímvesszőben olyan idegvégződések találhatók, amik kapcsolatban állnak a test többi részével, és egy Lingam-masszázs segítségével néhány betegség is hatásosan kezelhető.

A masszázs alatt fontos szerepe van a légzésnek, valamint a PC izom megfeszítése-elengedése segíti a masszázs hatásosságát, az orgazmus elnyújtását.

Az ejakuláció elkerülhető, ha az orgazmus előtt egy "nagy kör-nagy rajz" nevű légző gyakorlatot csinálunk, mely egy speciális technika.
Ennek alkalmazása után a testet melegség tölti el és kellemes érzés lesz úrrá rajta.
A szexuális energia ennek következtében szétoszlik az egész testben.

Ezt masszázs előtt külön lehet gyakorolni.


A lingam masszázs során nem az orgazmus/magömlés a cél, de előfordulhat, önmagától is.
Amennyiben Önnek fájdalmat, feszültséget okoz, ha nincs a lingam masszázs végén magömlés, kérném szólni, ebben az esetben 1-2 masszázs fogással előidézhető .
/Ez a gyakorlat Németországban, Svédországban is elfogadott/

De mindez nem egyezik meg az ESZO masszázzsal!A lingam masszázs nem felel meg semmilyen más "kézi levezetés" technikának.
Nem egyénileg kitalált, egy előre felépitett, masszázs fogásokból állo intim masszázs!


A masszőz szerepe

A masszőz szolgáló és kisérő szerepet tölt be. A dolga, hogy Shivat szolgálja.
A masszőz és a masszázst fogadó személy a masszázs ideje alatt nem lép nemi kapcsolatba!

ESZO masszázs

Nagyrészt egy a masszőz által kitalált lingam masszázshoz hasonló, de nem megegyező masszázs, aminek a célja nem az orgazmus/magömlés elkerülése, hanem ennek a bekövetkezésnek a késleltetése.

Nincsenek meghatározott mozdulatok, amit kötelezően energetikai szempontból kéne végezni, nem úgy, mint a lingam masszázsnál, ahol egy jól felépitett, előre megkoreografált mozdulatsort csinál végig a masszőz, ami ugy mond nem fejleszthető, hanem csak a mozdulatsor ismétlése/erősebben masszirozása okozza magát az erősebb érzést, valamint értelemszerűen ha ezt a hosszabb lingam masszázs során végzik, erősebb lesz maga az érzés is.


A masszázs végén a masszőz nem a lingam masszázs poziciójában ül /nem láb között/, hanem kiül csípő magasságába, így a páciens számára "elérhető" közelségbe kerül, igy még intenzivebb lehet a páciens és a masszőz között az érintés/simitás.Mindig bekövetkezik az orgazmus/ magömlés!!!Az eszo masszázs nem felel meg semmilyen más "kézi levezetés" technikának.
Nem egyénileg kitalált, egy előre felépitett, masszázs fogásokból álló
 intim masszázs!

*Az oldal tartalma semmilyen módon nem reprodukálható, az oldal tulajdonosának beleegyezése nélkül
Copyright 2011 Napsugárwww.erzekimassage.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!
______________________________________________________